• RunningPro és una iniciativa solidària que té com a objectiu col·laborar, mitjançant events esportius i Internet, amb aquells projectes i/o causes orientats a millorar el món en el que vivim.

  Quan córrer es més que córrer per córrer.
  Quan córrer va més enllà del repte purament esportiu.
  Quan ens mou una convicció, un propòsit, uns valors.
  Quan corrent podem col·laborar amb causes solidàries i de bé comú.
  És aleshores quan córrer adquireix un veritable sentit.
  És aleshores quan córrer ens fa realment millors.

  RunningPro posa al servei de causes solidari-benèfiques una plataforma digital (Internet) que vinculada a un event esportiu concret de running permeti:
  - Explicar i difondre el projecte.
  - Sensibilitzar a la societat.
  - Obtenir aportacions, de persones i/o empreses, que ajudin al seu finançament.


Com funciona?

  Els responsables de les causes solidari-benèfiques podran contactar amb RunningPro per a comunicar la seva intenció d'utilitzar la plataforma digital per a divulgar el seu projecte i obtenir aportacions per a ajudar al seu finançament.
  - Els responsables d'aquestes causes hauran de buscar l'event esportiu de running amb el que vincular-se.
  - En acordar la col·laboració, RunningPro habilitarà un espai per a incloure el projecte solidari vinculat a l'event esportiu triat.
  - La causa solidari-benèfica disposarà d'un apartat en el que podrà explicar el seu projecte per a difondre'l i sensibilitzar a la societat.
  - RunningPro habilitarà un espai en el que particulars i empreses podran realitzar aportacions econòmiques al projecte, suscrivint així la seva participació "virtual" en algun tram o moment (km o minut) de la carrera. La participació virtual permet indicar el nom, pujar una foto (particulars) o un logo (empreses), així com publicar un missatge curt de suport o alè, ja sigui per al projecte o per als participants.
  - RunningPro habilitarà un Blog on es podran publicar històries i informacions rellevants per a la causa i/o l'event esportiu.
  - Durant el transcurs de l'event esportiu es podrà realitzar un seguiment on-line del mateix.

  Les aportacions rebudes seran donades a la causa a la que van destinades al acabar l'event esportiu.

  Com col·laborar?

   Si vols col·laborar amb alguna de les causes solidàries promogudes desde RunningPro, selecciona l'event relacionat i mitjançant l'enllaç dirigeix-te al lloc habilitat en la xarxa.

   RunningPro habilitarà un espai interactiu ("mapa virtual" de la carrera) en el que particulars i empreses podran realitzar aportacions econòmiques al projecte, suscrivint així la seva participació "virtual" en algun tram o moment (km o minut) de la carrera. La participació "virtual" permet indicar el nom, pujar una foto (particulars) o un logo (empreses), així com publicar un missatge curt de suport o alè, ja sigui per al projecte o per als participants. Aquesta informació serà mostrada en el mapa virtual de la carrera així com al llarg del transcurs de la mateixa

   Mou-te. Col·labora. La teva participació compta.

   Namastech S.L. 2011
   Tel. 936 657 579
   C/Doctor Ferran, 10, entressol | 08860 Castelldefels. Barcelona