Idea

La iniciativa neix de la idea de vincular l'esport i els seus valors més genuins (esforç, sacrifici, capacitat de superació, constància per a millorar i aconseguir objectius) amb els valors de projectes solidari-benèfics i tot el que ells representen, aprofitant Internet i les noves tecnologies com plataforma de difusió social i seguiment virtual d'events esportius reals, concretament de running.

Joan, soci de Namastech, empresa puntera en la ciutat de Barcelona en el sector de las tecnologies de la informació i comunicació, i aficionat al running, feia algun temps que li donava voltes a una sèrie d'idees.
- Com fer que el running, quelcom beneficiós per si mateix per a qui ho practica (esport, salut), ho sigui també per la societat?
- Per què no una empresa jove i petita no pot dedicar recursos per a recolzar iniciatives solidàries? Com col·laborar i comprometre's socialment? Com fer-ho desde la banda tecnològica?

El running simbolitza perfectament el moviment, l'avanç, el progrés. Un progrés socialment responsable.

Així es crea RunningPro, com una combinació d'aquests ingredients: esport (Running), tecnologia i responsabilitat social, units en Pro d'un món millor.

Namastech S.L. 2011
Tel. 936 657 579
C/Doctor Ferran, 10, entressol | 08860 Castelldefels. Barcelona